Att renovera ett badrum är en stor investering, men som alltid betalar sig.

Vi har mycket stor erfarenhet av badrumsrenovering, vi är medlemmar och har behörighet genom Byggkeramikrådet och kan därav säkerställa att ditt nya badrum görs hantverksmässigt. Vi gör ditt badrum som du vill både enkla och konventionella som lyxiga och påkostade badrum. Hos oss finns kompetensen och slutfinishen som du eftersträvar.

Brunn måste bytas om det är äldre än 1990 och i samband med detta brukar man vilja byta "groda" särskilt som tex. din BRF ska stambytas inom ett par år. Den gamla stammen bilas då bort och ersätts med nya på samma plats beroende på om du vill ha toalett och dylikt på samma plats, annars designar vi badrummet efter dina villkor. Du bestämmer.

 

 

Vid en badrumsrenovering pratar du bara med oss, inte fyra olika yrkesgrupper, Plattsättare, Snickare, Rörmokare och Elektriker. Detta underlättar för dig som konsument och till ett fast pris vet du vad ditt nya badrum kostar till sista kronan, inga obehagliga överraskningar.
Tryggt, säkert och ett fast pris som verkligen är ett fast pris. Räknar vi fel är det kostnader som vi betalar, inte du som konsument.

Kakel, klinker, mosaik är exkluderade i våra offerter men du som kund är välkommen att nyttja våra rabatter i branschen, vi tjänar pengar på renoveringen inte x antal kronor på material. Detta är vi rätt så ensamma om i branschen och som vanligt är det du som kund som står i fokus. Vi vill att en investering i ett nytt badrum ska kännas prisvärt och vårt renomè, goda rykte och grad av service ska genomsyra din investering.

Ta chansen att nyttja rot-bidraget och gör verklighet av dina badrumsdrömmar. Det är du värd, skicka in en offertansökan genom denna hemsida så kontaktar vi dig för personligt möte och gratis offert.